Ajax en Curaçao verlengen partnership tot en met 2027

May 27, 2024

WILLEMSTAD – 27 mei 2024 – AFC Ajax en de Curaçao Tourist Board hebben de samenwerking verlengd. Curaçao is sinds januari 2020 de mouwpartner van Ajax, en blijft dit tot januari 2025. De samenwerking als Official Partner is tot en met 2027 verlengd.

Cas Biesta, Commercieel Directeur a.i. bij AFC Ajax: “We zijn Curaçao Tourist Board erg dankbaar voor het getoonde vertrouwen. Ajax en Curaçao zijn de afgelopen jaren op meerdere manieren echt verbonden geraakt. Het partnership heeft naast de zichtbaarheid op en rond de velden ook verschillende samenwerkingen in Nederland en op Curaçao voortgebracht. We zijn erg blij met deze verlenging voor de komende drie jaar. We kijken er naar uit om de gastvrijheid van en onze goede ervaringen op Curaçao met iedereen te delen.”

Muryad de Bruin, Counterpart Director bij Curaçao Tourist Board: “Met deze verlenging volmaken we het 5-jarige jubileum als sleeve-partner. De zichtbaarheid op de mouw van het iconische Ajax-shirt heeft internationaal bijgedragen aan meer bekendheid van en waardering voor ons mooie eiland, bij voetbalkijkers in het algemeen en Ajax-fans in het bijzonder. Vanaf januari gaan we dan verder als Official Partner en blijven we op meerdere manieren zichtbaar in het stadion, op TV en social media. En we organiseren onverminderd mooie winacties voor fans.”

Most recent