AFC Ajax bezoekt Curaçao

May 5, 2022

vriendschappelijke wedstrijd tegen Team Curaçao op 20 mei

WILLEMSTAD- 5 mei 2022 – Tijdens een persconferentie hebben de Curaçao Tourist Board  (CTB) samen met de lokale voetbalfederatie (FFK), Jong Holland, Kontentu Media Center en Call To Action Management (CTAM) informatie verschaft over het programma van het bezoek van AFC Ajax aan Curaçao. Na een succesvol nationaal en internationaal seizoen, reist de selectie van AFC Ajax van 17 tot 21 mei 2022 naar Curaçao. Hun bezoek wordt afgesloten met een vriendschappelijke wedstrijd. De selectie was voor het laatst in 2010 op het eiland, dus hoog tijd voor een hernieuwde kennismaking. Curaçao is sinds 2020 een officiële partner van het Amsterdamse voetbalploeg en staat met het logo ‘Curaçao’ prominent op de mouw van het wedstrijd shirt en is tijdens wedstrijden overal te zien in het stadion en op landelijke en internationale televisiestations.

De succesvolle samenwerking tussen Curaçao en AFC Ajax op sportief gebied krijgt tijdens dit bezoek ook een maatschappelijk karakter met onder andere een voetbalclinic voor de jeugd, bedoeld voor de ontwikkeling van nieuwe talenten. Verder bestaat het programma uit een seminar voor coaches en staf, een training voor het Amsterdamse ploeg zelf en een bezoek aan onder meer het Johan Cruijff Court en de faciliteiten van Jong Holland.

De vriendschappelijke wedstrijd tussen AFC Ajax en Team Curaçao waarmee het bezoek wordt afgesloten vindt op vrijdag 20 mei bij het Ergilio Hato stadion (SDK) plaats. De wedstrijd begint om 20.00 uur. Team Curaçao bestaat uit Europese profvoetballers die hun roots op Curaçao hebben en spelers van Jong Holland, nationaal voetbalkampioen. CTB nodigt samen met andere partners het volk van Curaçao uit om aanwezig te zijn bij de vriendschappelijke wedstrijd tussen AFC Ajax en Team Curaçao. Kaartjes zijn vanaf donderdag 5 mei beschikbaar bij verschillende verkooppunten en online. Voor meer informatie ajax.curacao.com.

Most recent