Delegatie Ajax bezoekt Curaçao

October 30, 2020

Willemstad – 30 oktober 2020 – Een delegatie van Ajax is op Curaçao om binnen het partnership de samenwerking te versterken. Het bezoek stond eerder in het jaar gepland maar heeft, in verband met de wereldwijde COVID-19 pandemie, nu pas plaats kunnen vinden. De delegatie van Ajax heeft onder meer gesprekken gevoerd met de minister van Economische Ontwikkeling, de heer Steven Martina.

Curaçao is sinds begin dit jaar prominent te zien op de mouw van het Ajax shirt en bereikt met uitingen rond de wedstrijden via de televisie en andere kanalen van Ajax de miljoenen Ajax-fans in Nederland en over de hele wereld.

Minister Martina: “Door het uitbreken van de COVID-19 pandemie en de gevolgen daarvan voor het toerisme, is het belangrijker dan ooit om goed zichtbaar te zijn en zoveel mogelijk mensen erop te wijzen dat Curaçao een van de weinige zonbestemmingen is waar reizigers, onder voorwaarden, welkom zijn. Wij zijn dan ook heel blij dat we de delegatie van Ajax mogen verwelkomen zodat ze kennis kunnen maken met Curaçao”.

De delegatie van Ajax keert later in de week terug naar Amsterdam.

Most recent