Curaçao en Ajax verlengen samenwerking

March 29, 2023

WILLEMSTAD- 29 maart 2023 – Curaçao Tourist Board en AFC Ajax hebben de samenwerking verlengd tot en met het seizoen 2023-2024. Curaçao is sinds 2020 Official Partner van Ajax en het logo is zichtbaar op de mouw van het Ajax wedstrijdshirt tijdens alle officiële wedstrijden in de Eredivisie, KNVB Beker en Europees voetbal. Ook blijft Curacao zichtbaar in en rond het stadion en in content op de kanalen van Ajax.

Menno Geelen, commercieel directeur Ajax: “Toen we na afloop van het vorige seizoen met de gehele selectie Curaçao bezochten, werd nog eens duidelijk hoe sterk ons partnership de afgelopen jaren is geworden. Ook hebben we de spelers en staf zelf kunnen ervaren hoe mooi het eiland is en hoe gastvrij de mensen zijn. We hebben de bekendheid Curaçao zien toenemen en het is goed om te zien dat het toerisme op Curaçao blijft groeien. We zijn blij dat we daar ook komend seizoen ons steentje aan kunnen bijdragen.”

Muryad de Bruin, Managing Director Curaçao Tourist Board: “Toerisme is een belangrijke economische pijler voor Curaçao. We ontvangen bezoekers vanuit Europa, Zuid-Amerika, het Caribisch gebied en Noord Amerika. Het grote internationale bereik van Ajax heeft de afgelopen jaren bijgedragen aan de zichtbaarheid in al deze markten, zeker ook door ons logo op de wedstrijdshirts tijdens de Europese wedstrijden. Deze samenwerking zetten we met veel plezier door. Ook kijken we er naar uit om dit jaar in juni weer een delegatie van Ajax op het eiland te ontvangen. Deze keer zijn het de Ajax Legends die ons mooie eiland zullen bezoeken voor een sportief programma.”

Most recent